Desatero“ úspěšného zmrzlináře

1. Upoutání pozornosti
Zmrzlina musí být vytvarovaná, hladká, našlehané a jemné konzistence.

2. Chuť
Zmrzlina musí být jemná, lehce rozpustná na jazyku a osvěžující.

3. Nedostatky
Pozor na krystalky ledu, trhliny a vzduchové bubliny ve zmrzlině.

4. Poctivost
Zmrzlina má mít vždy svoji správnou míru, možnost na požádání zkontrolovat váhu.

5. Srozumitelnost
Druh, porce, doplňky apod.

6. Hygiena prodeje
Zákazníci vnímají, co je a není hygienické – používejte rukavice, kleště atd.

7. Čisté prostředí
Prodejní místo by mělo být čisté, upravené a přehledně zorganizované.

8. Poctivá příprava
Dodržování osvědčených postupů přípravy zmrzliny se vám vyplatí.

9. Optimismus prodává
Prodávající by měl být vždy náležitě upraven, pozitivní a s úsměvem.

10. Dobrá zkušenost
Každý zákazník, který má dobrou zkušenost, se vám stále vrací.

 

Copyright © 2017 Zmrzlinový stroj. Všechna práva vyhrazena.